Sidostapel

 
Utvalda länkar:
Tipsarn.se
 
Blocket.se
  
Tradera.se
  
Showplate.se
  
Conrad.se
  
Hitta.se
  

GT 86:a

Lite färska bilder på MG:n

Det har ju varit allt annat än bra väder de första dagarna under min semestervecka, så MG:n har inte rullat så himla mycket. Idag sken dock solen lite, så det blev tvätt av den och GT:n samt lite fotografernade hemma på tomten. Avslutade kvällen med en 10-milatur i MG:n på lite småvägar i krokarna med lillebrorsan som resesällskap. Med lite mer tyngd i bilen så blev det lite kontakt mellan däck och skärm på ena sidan, så det får bli till att montera 3mm:s spacerplatta där istället, då blir det gott om plats :-)
  
Några bilder
Nytvättad! Ser Ni att bromsarna är silvermålade nu?
  
Jag slet ut radion och monterade täckplattan istället, ser lite mer elegant ut
  
Min varvräknare har ju gått sönder, så jag köpte en begagnad från England. Mitt "hus" var dock finare så jag bytte innanmätet och nu är det liv i den igen :-)
  
Jag monterade dit flaggorna häromdagen, köpte de på Tjolöholm i slutet på maj.
  
Ser ut som att det är gott om plats, men skärmkanten ligger bara ett finger ifrån däcket
   
En lite annan vinkel :-)
 
Lite udda vinkel kanske
   

Slutord

Det är såååå himla skönt att den rullar igen efter alla år i garaget!
Jag har faktiskt funderat på att sälja den ibland, men det går ju inte att sälja en sådan här bil om den inte går som den ska... Nu när den snurrar igen så känns det dock fel att ens fundera på att sälja den, jag lär ju aldrig få tag i en likadan igen. Den är ju en riktig pärla som dessutom bara stiger i värde. Bättre än börsen i dagens läge :-)

Nu är det så att jag har testat att lägga ut den på Blocket, för den senaste veckan har mitt sug efter en Audi urquattro blivit VÄLDIGT mycket värre än vad det har varit på länge. Jag vet dock inte hur det blir när en eventuell köpare dyker upp... Bilen har ju varit en ögonsten i familjen sedan 1996...

Hur den än går med försäljningen så kommer jag att vara lycklig! Säljer jag den inte, så är jag fortsatt lycklig ägare till en pärla och säljer jag den så kommer jag förhoppningsvis snart att vara en lycklig urquattroägare. Från en drömbil till en annan helt enkelt!

Gå till startsidan